Torneig a Salou del BF

 Per Setmana Santa el benjamí femení va participar en el Torneig Mare Nostrum de Salou.

El dilluns 21 de març vam jugar 2 partits. El primer contra l’Escola Salle Reus va ser molt intens ja que aquest equip ens l’hem trobat durant la lliga i havíem perdut. Però el treball i esforç d’aquestes nenes ja es comença a veure i ens vam emportar una victòria molt merescuda.

El segon partit va ser contra Safa Horta i ens van guanyar i si de molt… Tot i només poder fer una cistella en tot el partit vam acabar lluitant, corrent i en cap moment sense baixar el cap com unes campiones. Més d’un equip hauria de prendre nota de l’actitud que tenen aquestes jugadores dins la pista.

El dimarts 22 de març vam jugar contra el C.B Mollet vam perdre però seguint en la línia de lluita i esperit de sacrifici. El dimecres 23 de març vam jugar l’últim partit pel tercer i quart lloc contra Salle Reus. Els dos primers quarts vam sortir una mica adormides però al final ho vam poder arreglar i ens vam emportar el matx.

Estem molt contentes d’aquestes jugadores cada partit ens demostren com s’ha de lluitar continueu així.

5,6,7 MA-NYA-NET!!!!