Torneig Inf. Masculí

IML’infantil masculí verd va marxar 3 dies de torneig a Sant Celoni. El Manyanet tenia al grup el Sant Celoni i el Martinenc, a l’altre grup estava format pel CB premià de dalt, el Montcada i el Jac Sants.El primer partit que tenien els de Reus era contra l’equip anfitrió, el club bàsquet Sant Celoni, un equip bastant inferior físicament, que van superar un marcador molt còmode de 28-84.
El segon partit era el partit díficil, contra Martinenc, un equip amb molt de talent i molt competitius, amb molt d’ofici amb un jugador molt destacat. Els de Reus van començar el partit amb un grau d’intensitat molt alt, estant tot el primer quart 5 amunt. Però, el Martinenc a partir de jugar cada possessió com si fos la última van ficar-se per davant, acabant el tercer quart 14 amunt. Tot i això, el Manyanet va remontar la situació donant-li molt de ritme al partit, ficant-se a dos punts a 40 segons del final amb dos tirs lliures a favor. Al final el resultat va sortir creu perdent de 5 contra un gran equip.
La fase final, la van jugar el Manyanet, el Martinenc i el Jac Sants, on el Jac Sants va sortir victoriòs i el Manyanet va quedar en tercer lloc.
Per l’All Star (millors jugadors del torneig) els de Reus van tenir tres representants. En concursos de tir, tant al two ball com al de triples el Pare Manyanet van ser sots-campions, molt aprop de ser els millors.
El torneig els ha servit en molts aspectes, però sobretot a nivell col•lectiu, s’han divertit tots junts fent bàsquet. Ells tenen clar que volen repetir l’experiència.