Collblanc vs SFA

Collblanc 48 – SFA 53

Collblanc és una pista complicada. L’equip, ara mateix és del final de la taula i van a per totes costi el que costi.

El primer període va ser renyit per ambdós equips, empatant al final d’aquest. Però un segon període espectacular de les visitants (manyanet) van fer que prenguessin força i es distanciessin de les locals. Començaven a estar cansades. Les locals, van estar fent un joc massa violent de faltes que els hi va provocar que un parell de les seves jugadores fossin al descans amb 3 faltes personals. A més, llençaven des de qualsevol distància, no tenen por a llençar.

Al retorn del descans, les visitants van punxar amb el temut tercer període amb un 15 a 9, amb dos triples gairebé seguits de les locals. Però les de Reus són dures de roure, l’últim període van sortir a per totes. Elles van crear un joc bonic on van començar a sortir coses però les ganes es van menjar a les locals, ja que com no els hi sortien les jugades van donar el protagonisme a cops i empentes de forma brutal, malgrat que van estar tot el partit amb la mateixa tònica. Suant fins al final i amb un ensurt per a les visitants, es van emportar la victòria cap a Reus. En l’esport, es valora molt l’esportivitat per no arribar a les agressions físiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s