CB Lleida vs SFA

CB. Lleida 66 – SFA 62

Dissabte vam jugar contra el CB Lleida, on vam sumar una derrota més. Hem de seguir treballant i ser més constants en tot el partit.

El primer parcial el guanyem amb un parcial d’11-19. El segon període va ser clarament fluix per les visitants i perdonant cistelles fàcils, vam arribar a la mitja part 27-35 (16-16). Que per arribar a aquest marcador va costar molt, ja que a falta d’un minut se’ns van apropar a 3 punts i gràcies als encerts de tir lliure vam recuperar distància. El tercer període van ser els mateixos nombres que el primer però invertits 19-11, empatant l’emocionant partit 46-46. L’últim període va ser molt renyit en un atac fort de les locals, a més, se’ls hi va afavorir que un lleu contacte es convertís en falta, al revés que en el nostre camp d’atac. Cosa que va afavorir que elles sumessin molts punts des de la línia de tir lliure. Nosaltres, en canvi, ens va costar molt treure profit dels contactes dels 1c1 i de les pilotes perdudes que van fer, que les lleidatanes guanyessin el partit en l’últim minut. Va ser un partit de patir com mai. 

Ara a seguir treballant. Diumenge rebem al CB Morell a casa, a les 16:00 , just abans de la presentació de la secció de bàsquet. és per això que us animem a que vingueu i ens animeu com mai aprofitant l’ocasió i sumar una victòria més.

5, 6, 7 MANYANEEEET!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s