AF vs Vidal i Barraquer

Després de 6 setmanes entrenant i haver jugat un parell de dissabtes d'amistosos, ja teníem ganes de que arribés el primer partit de lliga. Tot i que sabem que la competició forma part del procés d'aprenentatge, igual que els entrenaments, no us negarem que ens motiva especialment el dia del partit.

Aquest equip, tot i haver patit molt la 1a fase de la temporada anterior, no s'ha enfonsat gens, sinó que li ha servit per endurir-se i fer -se grup fort. Aquest any podrem posar en pràctica tot allò que la Raquel i la Cris ens vam ensenyar l'any.

Tot i marxar puntuals, vam arribar justet al partit, perquè una errada al calendari ens va fer conondre d'escola. Tot i així, vam tenir temps suficient per escalfar i fer alguns tirs. El partit va tenir poca història. Les noies del Vidal i Barraquer (que van lluitar tot el partit), eren molt inferiors a nosaltres, i la diferència va ser molt gran. Vam poder treballar aspectes tant en defensa com en atac, coses com rectificar la posició defensiva, córrer per les bandes, treure la pilota a la banda amb passe, treure les bandes i els fons,... Al final 4 parts guanyades, resultat anecdòtic.

Estem molt contents amb com ha quedat compensat l'equip, tothom lluita, defensa, tira, entra i passa. Tant les que ja porten temps, Anna, Sandra, Berta, Blanca, Camila, Helena o Laura, com les que s'han afegit Núria, Sílvia i Andrea.

Seguirem treballant, ens queda molt camí, i molts conceptes per treballar. Com sempre diem, ESFORÇ, SACRIFICI, IL.LUSIÓ I ALEGRIA (no en pot faltar cap).

567!!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s