AF vs Salle Reus

AF 10 - Salle Reus 6
Dissabte ens vam trobar els dos equips del grup que encara no havíem perdut cap partit. Les noies de La Salle ens havien guanyat en diverses vegades. 

La motivació per a jugar era gran. Sortim molt destansades a fer l'escalfament i així vam comnçar el primer quart, i vam haver de recórrer a un temps mort per a intentar incentivar-les, ja que estàvem encallats. Al final 14-7 el primer quart. El 2n i el 3r van anar rodats, aconseguint guanyat-los amb molta solvència. Defensa, rebot, i sortides al contratac ràpides. Fins i tot els primers passar i tallar, o les primeres corculacions de pilota. El 4t quart, però, ens vam relaxar molt, i això no pot tornar a passar. Al pas que anem, ens classificarem quasi segur al grup A, i això ens farà que tindrem partits exigents cada dia. Ànims i a la feina!!!!!
Esperem que la Laura es recuperi ben aviat del canell!!!!! 
567!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s