Pb2 vs La Salle Reus

El Prebenjamí de 2n comença la lliga!

Aquest dissabte 7, els jugadors i jugadores del Prebenjamí de 2n vam iniciar la lliga amb una victòria a casa contra La Salle Reus. Els nostres jugadors van sortir amb moltíssimes ganes de jugar, i es va notar en les canastes, la intensitat, les ganes de lluita i la defensa. També vam aprofitar per practicar el joc en equip, que ens costa una mica més! Seguirem treballant molt per seguir aprenent i gaudint d’aquest fantàstic esport!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s