Debut del PB1

Primer debut del prebenjamí de 1r aquest diumenge a la Trobada d’Escoles. 

Vam jugar dos partits que se’ns van fer molt curts. Vam jugar al nostre joc, a divertir-nos i a intentar passar la pilota pel ferro taronja i fer cistelles. Ens va costar una mica arribar però ho vam aconseguir amb molt d’èxit, fins i tot, en passàvem de força!
 
A més, la nostra mascota, la Abella Manya, ens va acompanyar des de la banqueta, donant ànims i cantant als jugadors que eren a pista. Ens ho vam passar genial, a veure quan ho podem repetir! Tenim moltes coses a demostrar-vos, us les volem ensenyar!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s