IF vs ELISABETH

MANYANET REUS 70 – 31 ELISABETH SALOU

Aquest cap de setmana vam jugar contra l’Elisabeth, un rival que ja coneixíem després d’haver competit contra elles en més ocasions durant aquesta temporada.

Des d’un principi vam sortir concentrades i portant el ritme de partit cap al nostre joc.

Vam aconseguir deixar anar ràpidament la pilota en més d’una ocasió i això ens va permetre aconseguir contraatacs ràpids sota cistella alliberats, ara bé, quan arribàvem en estàtic aquí ja vam tenir majors dificultats. 

Ens vam moure molt més sense pilota, tot i que, encara estàvem massa tancades i no deixàvem espais alliberats que ens permetessin realitzar bones passades o divisions cap a cistella, ara bé quan vam ser capaces de fer el camp gran, treballant per rebre i buscant portes enrere des de la línia de sis vint-i-cinc aleshores sí que vam trobar cistelles alliberades. A més a més, quan estàvem soles ens costava veure que podíem tirar perquè miràvem a les companyes per a fer la passada i no pas la cistella, i en això hem d’agafar més confiança. 

Per altra banda, les jugadores estan fent una evolució molt positiva, comencem a moure’ns de manera més ordenada, a ser més sòlides en defensa i més verticals a nivell ofensiu. Tenim clar que encara s’han de treballar i millorar molts aspectes, però anem per bon camí. 

Ens queden dues jornades per acabar de demostrar del que som capaces i donar per finalitzada aquesta temporada de la millor manera!

5, 6, 7, MANYANET!!

Amb el patrocini de: