VILASECA vs SMA

CB VILASECA 59 – 69 MANYANET REUS A

Penúltim partit on l’equip visitava una pista complicada contra un rival que lluita molt portante al limit per moments.

L’inici ha estat marcat per l’encert exterior del rival on ficaven fins a 3 triples pero els nostres no perdien la cara al partit i ens manteníem allà tot i no estar tenint encert ni fer el nostre millor bàsquet. El primer quart finalitzava 16-15.

Al segon la tònica la portàvem nosaltres inclús podent correr al contraatac en alguna acció pero el rebot defensiu ens estava fallant, això feia que el rival tingues fins a 3 o 4 accions en alguna jugada, sumat a la permissivitat arbitral en alguna acció, feia que el rival es mantingués viu. A la mitja part empat a 31.

A la sortida dels vestuaris vam ajudar 2 o 3 coses i l’equip va sortir amb un parcial 11-3 a favor i semblava que podíem trencar el partit, pero un cop mes el rebot i 2 males decisions els hi donava vida i els feia entrar de nou, al final acabàvem el quart amb un +4.

L’últim quart va passar ha ser condicionat per les protestes dels locals i el control nostre, on la experiencia i la veterania va jugar el seu moment, el rival al minut 34 va ficar-se a 1 punt, llavors els tirs lliures i el treball defensiu va ser protagonista, tenint moments en atac de Joan i Ian, sumat al control de Pinto i Juanmi, que ens feien que passessin els minuts i l’equip anés camí de una mes, al final 3 tècniques on el entrenador rival va acabar expulsat i on els nostres van tancar el partit per sumar una més.

Ara a per l’últim on l’ascens es posible i demanem que diumenge el pavello ens ajudi per tancar la temporada de la millor manera.

5,6,7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: