CENTRE CATÒLIC vs JM

CENTRE CATÒLIC L’HOSPITALET 60 – 61 MANYANET REUS

Una altre final mes on sortim com a guanyadors pero la última jugada la ham tingut ells per empatar i no han aconseguit fer cistella.

El partit començava amb domini nostre del joc tant ofensivament con defensivament pero en cap vegada acabem de sortir per treure una mica de avantatge al marcador.

A la segona part intentem sortir amb una mica de pressió per canviar les coses pero el efecte va perdent a partir que avancen els minuts i el marcador es va igualant poc a poc, els jugadors per això mantenen bé la pilota i les jugades ja surten amb mes dificultat i passem als 1c1 on trèiem jugades de qualitat per seguir endavant, al final trèiem una victoria més fora de casa per mantenir la part alta. Felicitar un cop mes als jugadors per la bona feina i la actitud fins el final de no baixar braços. 5, 6, 7 Manyanet!!

Amb el patrocini de: