TERESIANES vs CMV

TERESIANES 75 – 64 MANYANET REUS VERD

Un partit de més a menys per part dels visitants, que van començar molt bé, defensant molt les línies de passada i donant poques opcions en atac al Teresianes, que va permetre acabar el primer quart 10 a 17.

A la segona part el partit es va igualar més, on es va demostrar la gran capacitat anotadora dels dos equips (31-35).

Aquest quart la tònica va ser la igualtat, amb intercanvi d’encerts i bones defenses per part dels dos equips, arribant al final del tercer quart 52 a 55.

L’últim quart l’equip visitant no va ser capaç d’aconseguir anotar amb la facilitat que ho havien fet fins ara i, juntament amb una disminució de la intensitat defensiva, va permetre que els locals passessin davant en el marcador i el partit acabés amb un resultat de 75 a 64.

Amb el patrocini de: