LA VITXETA vs BMB

Dissabte els benjamins de 3r vam jugar a l’escola la Vitxeta. 

Va ser un partit complicat en el que ens va costar molt posar cistelles, però en el que no vam deixar de treballar. Les entrenadores estem contentes de la feina realitzada aquest cap de setmana ja que vam ser capaços de no baixar els braços durant el partit. Vam aprofitar per practicar conceptes que estem introduint aquestes setmanes als entrenaments, com per exemple passar la pilota endavant i tancar el rebot quan hi ha un tir i , tot i que encara ens costa, a mida que va avançar el partit ho vam anar fent i cada cop millor. Nois, hem de seguir treballant com fins ara, heu fet una evolució molt bona desde l’inici de la temporada i estem segures de que encara arribareu molt més lluny. A tope!

Amb el patrocini de: