JOAN REBULL vs BMG

El passat dissabte el benjamí masculí groc vam jugar a l’escola contra el Joan Rebull.

Possiblement, si preguntem a la canalla, el més destacable del partit és com bufava el vent! Ara bé, vam jugar un molt bon partit. Tot i sortir una mica adormits a l’inici, vam fer que el partit anés de menys a més. Ens vam plantejar diversos objectius al començament del partit relacionats amb el que havíem treballat durant la setmana, i poc a poc i a mida que va avançar el partit els vam assolir tots i cadascun d’ells. El que ens va permetre passar-nos-ho genial va ser el fet de voler que la pilota fos nostra tota l’estona, fos com fos. 

 Aquest últim trimestre és molt xulo, ja que es pot veure la gran evolució que fan els nens respecte l’inici de la temporada, i els ajuda a entendre que l’esforç i la constància són vitals per poder gaudir del bàsquet, us animem a seguir treballant com fins ara! Seguim!

Amb el patrocini de: