VIDAL I BARRAQUER 1R vs PB1RBLAU

Dissabte va ser un dia molt ventós per a tots els que vivim en la zona del Baix Camp, i, evidentment, jugant a Cambrils no ens vam salvar. Tot i que feia aire, i a vegades ens desviava la trajectòria de la pilota, vam poder jugar el partit amb normalitat.

Doncs bé, vam sortir molt molt molt adormits, que no sabíem on érem, sense ganes d’anar a buscar la pilota i sense ganes de fer cistella. Sembla ser que a partir del 2n període va anar tot millor ja que vam lluitar moltes més pilotes i vam aconseguir fer bàsquets. Seguirem treballant en l’aspecte de ser agressius amb la pilota, i sobretot marxar cap a cistella el més ràpid possible. També, entrenarem el tema de les alçades de la cistella, perquè tenim algun que altre jugador que quasi bé podria anar a jugar amb els de cistella gran jejeje.

A seguir!!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: