SMA vs AMPOSTA

MANYANET REUS A 61 – 46 CB AMPOSTA

Partit aplaçat el jugat aquesta setmana, on teníem alguna baixa i començàvem el matx, amb un intercanvi de cistelles, jugant davant d’una defensa zonal. L’equip visitant ho focalitzava tot en el seu referent el núm.. 11, i nosaltres ens costava agafar ritme i tenir algo d’encert tot i que manteníem rentes mínimes.

Al segon quart, l’equip va anar agafant la ratxa, trobant el punt débil del rival i va conseguir marxar al descans amb un +5.

A la sortida de vestuaris els nostres van respondre amb una defensa zonal i pujant una marxa mes d’intensitat, on sumat amb l’encert dels exteriors i la bona combinació dels interiors vam anar augmentant la diferencia.

A l’últim quart, l’equip va controlar el partit i va dominar perfectament el tempo, podent fins i tot donar descans a jugadors mes castigats tant de minuts com físicament, per reservar davant el mes d’abril tant dur que li arriba a l’equip.

Felicitar un cop mes al equip per tornar a la dinàmica guanyadora i mencionar a Ian Alonso, que va fer un gran partit ajudant al equip en gran part d’ell.

Seguim i a per el següent!!

AQUESTA SETMANA JUGEM UN PARTIT IMPORTANT I VOLEM SEGUIR AMB LA RATXA!!

Amb el patrocini de: