PB2N vs SELVA i VIDA I BARRAQUER 1R

Aquest cap de setmana hem tornat a jugar un partit a fora i un altre al pati de l’escola. Vam començar el dissabte ben d’hora per anar cap a la Selva, on vam jugar un partit molt parat i no vam córrer molt en defensa i vam jugar més tranquils del que hauríem. Tot i així, en atac vam anar molt als rebots demostrant que la pilota la volíem si o si.

En contrast amb el primer partit, el segon, que el vam jugar a l’escola, va ser un partidas. Els jugadors i les jugadores ho van donar tot des del minut 0 i responent a tot el que se’ls hi demanava, que no era més que córrer en atac i en defensa, agafar rebots i moure’ns per davant de la pilota buscant els passes. Tots els jugadors/es van jugar SUPER bé i van disfrutar tots del partit, quedant-se amb ganes de jugar més i tot!

A partir d’ara esperem seguir el ritme d’aquests últims partits, del qual els entrenadors/es estem molt contents, i anar millorant cada vegada més per preparar-nos de cara a l’any que ve! 

5-6-7, MA-NYA-NEEET!

Amb el patrocini de: