VENDRELL vs CMV

AB Vendrell 1 56 – 70 MANYANET REUS VERD

Un partit molt intens des del començament fins a la seva fi.

Va començar amb ratxes dels dos equips, amb més encert per part del Manyanet Reus que els va permetre acabar el primer quart 4 punts per sobre.

A partir d’aquí, una pressió defensiva de l’equip local va crear problemes als visitants, que va permetre mantenint la igualtat en el marcador i el Vendrell va recuperar la diferència fins anar a la mitja part amb un empat a 35.

A la tornada, va seguir la la igualtat en el marcador, tot i que el Manyanet Reus aconseguir tenir un atac fluid, el fet de donar segones oportunitats als locals feien acabar el quart amb un empat a 51.

Hi havia un gran ambient al pavelló, la gran majoria a favor dels locals, i juntament amb la seva pressió defensiva va crear dubtes als visitants però després d’un temps mort, el Manyanet Reus va tancar la seva cistella aconseguint rebre només 5 punts amb un gran treball i intensitat, que els va permetre allunyar-se en el marcador fins a un resultat final de 56 a 70.

Amb el suport de: