ST JOSEP vs BABIES I5

Aquest dissabte al migdia els nostres babies d’I5 vam fer el nostre primer partit d’aquest 2023!!!

Vam anar a la diada convidats pels amfitrions de l’escola Sant Josep de Reus. En ella hi vam participar fins a tretze dels nostres jugadors/es amb un sol partit. Tot i que la cistella de la pista on vam jugar ens va saber a poc (diria que vam posar més a la gran que a la petita) no vam parar de lluitar per a que totes les pilotes fossin nostres.

Tot i fer molt de temps (des d’abans de Nadal) que no fèiem cap partit i moltes absències per refredats d’aquest hivern, val a dir que vam fer UN PARTIDÀS! Com mola veure’ls jugar … com boten la pilota, com són capaços d’anar a cistella i llençar sense por, com lluiten les pilotes, de peu i al terra, com sigui, si convé ens hi deixem la pell (o les dents…). Som tots i totes uns autèntics campions i campiones!

Amb aquesta diada hem encetat la temporada de tornejos i ens tocarà treballar molt a l’entreno per tal de seguir millorant i plantar cara als rivals que ens vindran properament.

Si els voleu veure jugar, veniu aquest diumenge al matí a l’escola, ja que la gran majoria participarà al 3×3, són una canya! No us els perdeu!!!

5, 6, 7 MANYANET

Amb el suport de: