MARTINENC vs JM

FC MARTINENC 54 – 63 MANYANET REUS

La derrota de la semana anterior no ens ha deixat marca per sortir avui a treure la victòria, el equip es presentava amb 3 baixes per primer cop a la temporada.

Sortim amb un bon ritme de joc ofensiu, el rival ens permetia jugar amb tranquil·litat al perímetre i ens flotava una mica als blocs directes ens permetien la cistella pero dificulta al poder entrar cap a dintre. En defensa aconseguíem llegir que els blocs que feien ells per la part de dalt podíem pasar sense paraules pero on hem tingut mes problemes es en la comunicació ens els blocs directes que a vegades era nula i ens ho menjàvem i no ajudàvem als nostres petits. El altre aspecte negatiu el balanç defensiu que els ha permès fer moltes cistelles fàcils, tot i això 32-29 a la mitja part.

Al sortir de la mitja part i entenent que les coses que havíem de millorar comencem a mostrar una millor versió de nosaltres i no baixàvem els braços en cap moment, els jugadors avui veien molt clar les coses i jugaven amb molt de sentit i buscant avantatges, els nostres interiors Martí i Arnau feien molt de mal amb cistelles sota canasta, els últims minuts arribàvem marcador molt igualat, pero unes bones jugades transformades amb triples ens permetien treure el primer avantatge on no l’hem deixat anar fins al final amb bones defenses i anotant els tirs lliures. Felicitar els jugadors per victòria i la feina ben fet, felicitar també el debut del cadet Biel Rabassa, seguim treballant,

5, 6 i 7 Manyanet!!

Amb el suport de: