JM vs SESE

MANYANET REUS 62 – 74 SESE

Rebíem al líder de la taula, un partit on tota la setmana la portàvem preparant i donant-li la rellevància que es mereixia.

El partit va començar amb un molt bon alt nivell per nosaltres, portàvem el ritme i el control del partit i trobàvem situacions de moviment de pilota fàcils que ens permetien atacar directament o tirs molt ben alliberats. El rival, per això, anava pujant el nivell tant defensiu com ofensiu on aprofitava molt millor que nosaltres l’avantatge físic que tenia i la pressió que ens feia tornava a ser clau per fer-nos perdre moltes pilotes al mig camp. Al final de les dues primeres parts ens anem al descans amb un desavantatge de 8 punts però molt contents de la feina ben feta que portàvem fins aquell moment.

Sortim del descans continuant fent el bon treball, la defensa estava sent dura i mica en mica ens anàvem carregant de faltes, era igual perquè seguíem sent durs i no permetíem cistelles fàcils, teníem caràcter en voler i tenir la pilota. En atac mica en mica ja ens anava costant més poder treure accions fàcils, anar per darrere del marcador ens anava passant mica en mica factura, ells aprofitaven accions fàcils de continuacions d’interiors que no arribàvem nosaltres en segones ajudes i carregant el rebot ofensiu.

Molt contents de la feina que van fer els jugadors tant en atac com en defensa, vam mostrar caràcter competitiu tots els minuts i una actitud com a equip davant d’un rival on va haver de jugar una versió molt perfecte per poder-se endur la victòria. Seguirem treballant per poder millorar, 5, 6 i 7 Manyanet.

Amb el patrocini de: