SMB vs VILASECA

MANYANET REUS B 79 – 84 CB VILA-SECA RAMPERS

Una derrota que de nou escurça l’avantatge en la taula de classificació respecte als equips de baix. Una derrota que torna a ser perquè l’equip no és capaç de sumar quan més es demana i quan més es necessita.

Tot i que no ens van faltar oportunitats per finalitzar a cistella, vam tenir un gran desencert des de sota cistella ja que per molt que llensséssim els mateixos tirs que de normal, semblava que la pilota, dissabte no volia entrar. Vam córrer diverses vegades contraatac i ho vam fer molt bé, però no vam saber finalitzar bé el partit. Al darrer quart, tot i anar sempre per darrere en una distància de 5 – 7 punts, vam arribar a empatar i posar-nos al davant.

Aquest dissabte ens ve a casa l’Alcover i tenim una nova oportunitat per demostrar el que sabem i posar-nos les piles abans que finalitzi aquesta primera fase. Toca entrenar dur i fort, toca treballar i no baixar els braços. Com diuen els podemitas: sí se puede!!!

5, 6 , 7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: