PB2N vs Vidal i Barraquer

Ja ha passat un altre cap de setmana més en el que els nostres jugadoras de 2n han tornat a jugar. Com la setmana passada, hem jugat un partit fora i l’altre al pati de l’escola, però aquest cop contra el col·legi Vidal i Barraquer.

El primer partit, com de costum, el vam començar ben aviat a Cambrils, on tot i arrencar una mica adormits de seguida vam reaccionar i vam aconseguir mantenir el ritme la gran majoria del partit, amb algunes mancances en defensa que ja estem treballant als entrenos i cada vegada en veiem menys!

A casa vam tenir un petit imprevist i vam acabar jugant amb 6 jugadors, cosa que no havíem fet mai! Tot i així, vam saber mostrar el nostre caràcter i ens hi vam imposar bastant, aguantant molt bé en defensa i jugant amb més passes que de costum per no cansar-nos tant. El resultat va ser súper positiu i vam sortir tots MOLT contents del partit!

Cada vegada veiem que els jugadors/es dels nostres dos equips van despertant i mostrant dia que tenen més i més ganes de jugar i de la pilota!! Així que això no pari si seguim millorant junts!!

5-6-7 MA-NYA-NEEEEEEET!!

Amb el patrocini de: