PB2N vs PUIGCERVER

Aquest cap de setmana hem jugat contra la Puigcerver els dos partits que hem disputat, en els que hem anat de menys a més. Vam jugar el primer partit a la seva escola ben d’hora, on sobretot la primera meitat del partit vam patir bastant en defensa ja que corria més ràpid el jugador amb pilota que qualsevol de nosaltres. Tot i així a la segona meitat vam mostrar una mica més de caràcter però no ho vam acabar de resoldre del tot.

Per altra banda, el segon partit va ser molt més intens, vam sortir lluitant des del principi i simplement vam anar polint petits detalls que anaven sorgint. La defensa va millorar considerablement simplement amb posar-nos davant i tenir l’ànsia de tenir la pilota. En atac cada vegada vam anar sabent jugar més amb els passes i tirar més ràpid però també més conscients a la vegada. Tot això va ser que fos un partit molt entretingut de veure i on vam veure que si ens esforcem al màxim, tot i acabar molt cansats, també ens ho podem passar genial!

Ara a seguir i la setmana que ve més!!

5, 6, 7, MA-NYA-NEEET!

Amb el patrocini de: