CMV vs CBT

MANYANET REUS VERD 77 – 41 CBTARRAGONA BLAU

El partit va començar amb un seguit d’anades i vingudes per part dels dos equips fins que a finals del primer quart, els locals van aconseguir minimitzar l’ofensiva del CBT i marcar una petita diferència (18-11).

El segon quart es va caracteritzar per una bona defensa del Manyanet Reus i un gran encert en atac, cosa que va permetre allunyar-se en el marcador i arribar als 42 punts a la mitja part (42-22)

A la tornada de la mitja part, va costar uns minuts agafar el ritme del partit, i a finals del tercer quart van tornar a imprimir una bona pressió defensiva amb un gran encert en el llançament dels locals (62-31).

En l’últim quart, tot i els intents d’augmentar la distància en el marcador, es va mantenir força estables fins a un resultat final de 77 a 41.

Amb el patrocini de: