IF vs JOAN 23

MANYANET REUS 64 – 13 ESCOLA JOAN XXIII

Aquest cap de setmana vam disputar el primer partit de la segona volta vers l’escola Joan XXIII. 

Va ser un partit que ens va permetre treballar nous conceptes que estem aprenent en el joc i veure que encara hem de jugar més obertes per tenir espai entre nosaltres i poder així aconseguir millors divisions, més tirs alliberats i millors esquenes. 

Ens vam poder adonar que encara ens costa moure’ns en el joc sense pilota, tot i que es veu un canvi pel que fa a inici de temporada i cal que continuem treballant de valent la defensa individual perquè no ens superin tan fàcil el 1c1; cal destacar, però que quan això passa tenim moments en què fem bones rotacions defensives per frenar així el contraatac del rival. Comencem a consolidar conceptes i podem així incorporar-ne de nous per seguir creixent. 

5,6,7 MANYANET!

Amb el patrocini de: