CMV vs TORREDEMBARRA

MANYANET REUS VERD 66 – 56 TORREDEMBARRA BC

El partit entre el Manyanet Reus i el Torredembarra va començar amb uns intercanvis de cistelles, amb un joc molt intens per part dels dos equips que es va mantenir en gran part del primer quart. A l’últim minut d’aquest, els locals van aconseguir agafar un petit avantatge en el marcador (17-14)

El segon quart va seguir molt intens, amb molt de desencert dels reusenc que contrarestaven amb una bona defensa que els permetia mantenir el marcador igualat, arribant a la mitja part un petit avantatge al marcador. (31-25)

El tercer quart va seguir amb el partit molt igualat, amb intercanvis de cistelles i diferents sistemes defensius per part dels dos equips, fins que el Manyanet Reus a enllaçar 4 atacs seguits per contrarestar l’encert que havia tingut el Torredembarra al llarg del quart. (47-43)

Finalment, els locals van poder enllaçar bones defenses amb atacs ràpids per allunyar-se del marcador i mantenir aquesta distància per acabar el partit 66 a 56.

Amb el patrocini de: