ROSER vs JM

CB ROSER VERMELL 56 – 58 MANYANET REUS

Partit marcat per un inici on la defensa en zona ens va permetre tenir cert avantatge respecte el rival que li costava moure la pilota i li feia fer precipitació en el tir, en atac ens costava moure la pilota però si ho aconseguíem ens permetia obrir el camp i torbar tant com pilotes interiors om tirs des de el exterior mitjanament còmodes. A la sortida del segon quart l’equip rival ens planta una pressió + zona defensiva que li permet robar pilotes tallades per pases dolents nostres i fer contraatacs ràpids que els hi regalem, en estàtic no movem la pilota lo suficient per poder-la trencar, en defensa ells comencen a atacar millor la nostra zona defensiva i pesem a 1c1 on aconseguim fer alguna millor defensa. Poc a poc amb un temps mort, entenem com hem de atacar aquesta zona i al llarg dels minuts ens donaria la raó.

Sortim de la mitja part molt adormits i on demanem nosaltres fer ara una pressió que no dona cap efecte i permetem cistelles fàcils fins anar per sota el marcador a -13, canviem la dinàmica i la defensa a 1c1 una  mica més agressiva i trèiem el caràcter al bloquejar el rebot defensiu que ens permetia que les sortides de pilota en transició pugessin acabar en cistelles fàcils per nosaltres per primer cop, al final del quart aconseguim retallar la diferència. El últim quart ens serveix a nosaltres per demostrar que si tenim les idees clares i tots treballem poc a poc surten els resultats, els atacs buscant interiors on treuen avantatges en tot el partit, els exteriors movent la pilota i ells mateixos per el exterior aconseguim bon tirs. Conjuntament la defensa on la nostra zona defensiva es treballar per ofegar, el únic recurs que podien treure per fer cistelles es del rebot defensiu on era una guerra constant, en defensa 1c1 no ens podien superar al final i ens els bloquejos directe érem agressius a la sortida robant pilotes. Felicitar el equip per lluitar en un final ajustat i treure el partit.

5, 6 i 7 Manyanet

Amb el patrocini de: