XAMBA vs SF

MANYANET REUS – CB SALOU 44 – 66 XAMBA

Partit amb un guio escrit des del principi, tot i ser un equip que ha perdut dos partits, els nostres errors cara aro en cistelles fàcils dona ales al equip visitant per fer el seu joc i sortir al contraatac i al primer quart acabem 7-20, el segon quart mateixa història, més errors que encerts per part del SF i molt encert de les visitants 17-37 final mitja part.

Seguim sense entrar al partit

I el Xamba amb un gran joc de contraatac i sabent agafar l’esquena de les nostres defensores acaben el tercer quart +27. En l’útim quart defensem millor tanquem el rebot, no se ha fet durant tot el partit, i tenim millor encert al tiro ens portem el últim parcial 18-13, però la victòria de les visitants ja estaba molt encarrilada final 44-66.

Parcials: (7-20)(19-17)(9-16)(18-13)

Amb el patrocini de: