LA SELVA vs IF

CB LA SELVA 50 – 58 MANYANET REUS

Aquest cap de setmana vam jugar un partit complicat sobretot a nivell de cap. 

Els dos primers quarts vam sortir molt adormides, vam cometre molts errors defensius com permetre cistelles fàcils, talls per davant, en ocasions hi havien jugadores rivals soles perquè no sabíem a qui defensàvem, en definitiva era com si haguéssim retrocedit en el temps i tornéssim a l’inici de temporada. 

En canvi en el tercer i quart període vam començar a fer el canvi de xip i sobretot d’actitud, vam sortir intenses, sent verticals, dures i generoses en atac, compartint pilota, anant a pel rebot, però sobretot sent més solides en defensa fet que ens va permetre esgotar cinc segons de possessió en més d’una ocasió quan treia l’equip rival o robant pilotes i aconseguir així algun contraatac soles. 

Després de la mitja part, al llarg del cinquè i sisè període, vam seguir treballant de valent però les coses se’ns van posar una mica més difícils, ens va costar molt anotar i mantenir el cap fred. 

Havíem d’estar controlant molt les emocions donat que hi havia factors que no podíem controlar que feien que cometéssim errors no desitjats, com l’arbitratge.

Vam arribar al final del setè període amb un marcador igualat així que l’últim era el decisiu i arribats en aquest punt volem dir que…

Estem molt contentes del partit que van fer les noies a partir del segon període perquè malgrat l’expulsió de dues companyes en l’últim període, la tècnica, les males decisions arbitrals, els errors que cometíem per nerviosisme, per frustració, per primera vegada creiem que l’equip es va mantenir unit i no va deixar de treballar en cap moment, no va abaixar els braços i va seguir remant a contracorrent i sobretot juntes, sent un equip!

Aquesta es l’actitud que volem, ja no pel resultat sinó pel treball que van fer sobretot cap al final del partit, cal que seguim treballant en aquesta línia perquè ens pot aportar moltes coses bones segur!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: