PALLEJÀ vs SF

CB PALLEJA 47 – 34 MANYANET REUS A – CB SALOU

El marcador no reflecteix el bon partit fet per las seniors a casa de un equip de la part alta de la classificació. Amb una gran defensa en cap moment vam donar perdut el partit, no m agrada parlar pero els arbitres no van ser gaire imparcials i van deixar al equip local jugar per damunt del límit.

No vam regalar el partit els tres primers quarts molt igualats en el joc pero nosaltres amb amb una gran defensa parem un equip fort en atac al final del tercer quart -1 (27-26)

El últim quart un parcial de 6-0 i alguns errors nostres fàcils de cara el aro i algunas decisions arbitrals, dos tècniques i una antiesportiva, donant ales a l’equip local min 36 menys quatre, però en un minut 8-0 de las locals minut 37 tancant las aspiracions de las nostres.

Parcials:

(9-7) (8-12) (10-7) (20-8)

Amb el patrocini de: