SMA vs CONSTANTÍ

MANYANET REUS A 76 – 74 CB CONSTANTÍ

Partit on sabíem que a l’anada no havíem competit com aquell que diu i teníem que sortir forts mentalment. 

L’inici va estar marcat per jugar intel·ligent forçant faltes i anant a la línia de tirs lliures, fet que donava a que sumat de dos transicions ofensives, al minut 6 les primeres diferencies fossin 10-5, pero un temps mort i un canvi defensiu a defensa zonal del rival, va capgirar la dinàmica i va permetre que el rival aprofites segones i terceres opcions i nosaltres no trobéssim les millors opcions, per marxar al final del primer quart 16-22 pel rival, massa fàcil pel rival per poder anotar.

Al segon quart la inèrcia era la mateixa i no ens sentíem còmodes a la pista, l’inici va estar marcat per un intercanvi de cistelles pero es aquí on el domini del rebot i els hi donava avantatge per poder correr que un cop hi havia el tiro sortien 2 corrent, un parcial de 0-9, va ficar la máxima per al rival de +12 i vam poder arreglar-ho amb un 3+1 abans del descans per marxar – 8 al descans.

33-41

Sabíem que eren masses punts per la nostra defensa i que teníem que ser mes durs i forts darrera, circular millor la pilota, i sobretot ser equip i creure. 

L’ equip va iniciar endollat el quart, fet que va fer que ens fiquéssim a 5 punts, pero quan semblava que reaccionàvem el rival tornava a agafar 10 o 11 de distancia, el partit s’estava complicant i vam decidir fer un canvi defensiu i passar a defensar en zona, de manera que el rival li dificultes les divisions i intentar dominar el rebot, un últim minut frenètic donava 10 punts de marge de nou al rival, amb un parcial de 0-5.

Al inici de quart feia falta 2 coses molt importants, creure i tenir confiança, això per començar, l’equip es va ficar el mono de treball i va treure el caràcter i va sortir la qualitat individual que aquest equip te, vam ficar-nos a 4 punts a falta de 7 minuts i aquí ja era un joc de tu a tu, els tirs lliures i tècniques, alguna per poc cap nostre i per desesperació, mantenia al rival amunt en el marge de 4 punts, a falta de minut i mig, pero el gran treball defensiu en els últims minuts, sumat a la gran feina al rebot, mes el lideratge de Plaza i Borràs en atac, van permetre ficar-nos a 2 i aquí va arribar un triple de Marcel on ens va ficar per damunt al marcador, després el rival nomes encertaria un tir lliure dels 2 deixant empat el marcador a falta de 28 segons i en la última jugada ofensiva nostra, David Pinto faria una cistella importantíssima després d’agafar ell mateix el rebot ofensiu, en l’última jugada quedant 14 segons, l’equip ca estar immens negant tota opció a un bon llançament al rival per emportar-se la victòria a casa. Victòria treballada al final, pero que es evident que tenim que canviar la dinàmica i no jugar amb foc o ens cremarem.

A seguir intentant sumar!!!

Amb el patrocini de: