AM vs VILASECA BLAU

MANYANET REUS 64 – 28 CB VILA-SECA BLAU

Segon partit del any, altre cop contra Vila-Seca, però un equip completament diferent al de la setmana pasada. Aquest era un equip amb molta gent alta, i abans del partit anem bastant espantats.

Sortim a la primera part amb les idees no molt clares i amb una mica de por per la estatura dels jugadors del equip rival, a la primera part només ens posem un punt per sobe al marcador, però a la segona part ja comencem a posar-nos més el mono de treball i aconseguim un molt bon resultat a partir d’una bona defensa.

Ja a la tercera i la quarta part, seguim treballant molt bé en defensa permetent molt pocs punts, i anotant cistelles fàcils corrent, i en moltes ocasions no permetent que l’equip visitant passi de mig camp. 

Després de la mitja part amb el partit ja molt encarat (diferència positiva de 34 punts) ens relaxem una mica i permetem més cistelles al equip rival i nosaltres no anotem amb tanta facilitat, cosa que fa que el equip perdi de 7 punts aquella part. A la sisena part tornem a permetre molts punts però nosaltres tenim més velocitat en atac i aconseguim anotar els mateixos punts que ells.

Ja a la setena part el equip torna a reaccionar i tornem a guanyar per una quantitat prou alta de punts, cosa que fa que ens relaxem més a la ultima part amb el partit molt encarat, i l’acabem empatant amb un joc no molt dinàmic.

Bon treball sobretot en defensa però hem d’aprendre a que encara que tinguem el partit molt de cara no podem relaxar-nos en cap moment i contra ningú, a seguir jugant!!!

5-6-7 MANYANET!!!!!!!!!

Amb el patrocini de: