ST PERE I ST PAU vs SMA

CB SANT PERE SANT PAU 60 – 65 MANYANET REUS A

Primer partit després del parón nadalenc i com be teníem clar, partit complicadíssim a una pista complicada, amb fred i on el rival era molt incòmode.

Inici marcat per pèrdues i errades en la circulació on no teníem un gran encert i 2 triples consecutius els feien ficar un 7-1 inicial, els nostres sabien que tenien que pujar línies i ser mes agressius, sino sería molt difícil, i un parcial de 0-9 ens va fer ficar-nos al capdavant del marcador, els últims minuts del quart van ser igualats, per acabar 14-16.

Al inici un triple i 2 bones defenses, ens feien agafar 5 punts de avantatge, pero un parcial de 9-2 tornaria a ficar al rival per davant, el rival ens estava dominant el rebot i tenien fins a 4 opcions en algun atac, massa facilitat per un dia així, al final del quart, marxàvem a la mitja part 1 per sota, 33-32.

A la sortida de vestuaris, sabíem que havíem de pujar marxes i donar ritme per controlar el tempo del partit, i amb un parcial de 3 a 13, els nostres semblava que anaven a per feina per no jugar amb foc, pero 2 lesions sumat a que semblava que les idees s’acabaven i el rival tornava a fer-nos mal en el rebot ofensiu donava un final de quart dolent per marxar al últim amb 2 punts a favor només.

A l’últim quart, al inici tornàvem a buscar les avantatges i trèiem faltes i tornàvem a marxar 5 amunt, pero al arribar als últims 5 minuts, l’equip va desconectar, la poca circulació de pilota i l’excés de jugarnos 1 contra 3 sumat al no tenir encert, 2 cistelles en 5 minuts, feien que el rival a falta de 40 segons es fiques 2 amunt, pero en una jugada atascada, un tall per sota del nostre capità va donar fruit al empat i a tenir que defensar la última a falta de 20 segons on el partit va anar a la pròrroga amb 58-58.

Al inici de la pròrroga la tònica era la mateixa equip atascat en atac sense idees i encert per fer cistella, una única cistella del rival a la pròrroga ens feia entrar en l’últim minut – 2, pero un triple de Carles Borràs al final de possessió i puntejat, va donar pas a que l’equip s’aixequés i es veies per davant en el marcador i fes el que millor fa en aquesta lliga, defensar, el demés, 2 faltes, 3 tècniques i que el partit morís a la línia de tir lliures amb 2 jugadors rovals desqualificats.

Al final 60-65, en un partit on demostra que en aquesta lliga tothom pot complicar la vida a qualsevol. Seguim treballant per estar al grup de dalt.

Amb el patrocini de: