IF vs ST PAU

MANYANET REUS 49 – 41 COL·LEGI SANT PAU

Aquest cap de setmana hem jugat el segon partit d’aquesta segona fase. 

Podríem dir que hem sigut com una muntanya russa durant el partit ja que hem patit molts alts i baixos i això és un aspecte que ens cal treballar de valent per intentar ser constants al llarg de tot el partit.

Hem començat molt concentrades, posant la intensitat que volem tenir, robant pilotes per estar col·locades en el lloc que ens toca, fent bones rotacions defensives, sent dures i verticals cap a cistella, sent generoses amb el joc sense pilota i en el moviment d’aquesta aconseguint així tirs alliberats fet que ens ha permès anar al capdavant del marcador. 

Ara bé, a partir del quart període és quan hem patit una baixada a nivell d’intensitat, concentració i es aleshores quan a causa de la tensió, el nerviosisme comencem a perdre pilotes que ens prenen de les mans, deixem de mirar a cistella i ser verticals, fet que l’equip rival aprofita i ens capgira el resultat posant-se per davant. 

Arribem als dos últims períodes i aconseguim tornar a fer un canvi d’actitud recuperant les sensacions, la confiança i el treball realitzat en la primera part del partit sobretot a nivell defensiu, recuperem pilotes i trobem bones opcions de finalització sota cistella i en el tir fora de l’ampolla fet que ens permet arribar al final de partit en empat i provocar una pròrroga.  

En la pròrroga hem aconseguit seguir amb aquesta energia positiva i una intensitat defensiva que ens ha permès ser més sòlides en atac i tenir major confiança emportant-nos així la victòria! 

Molt contentes del treball que han realitzat avui les nostres jugadores, i perquè ens demostren que quan estan posades i concentrades es comencen a veure els resultats dels aspectes treballats durant els entrenaments. Comencem a tenir una petita estructura a nivell ofensiu quan tenim el joc parat i no hem pogut finalitzar en cistella ràpida. 

Seguirem treballant en aquest camí per seguir creixent i millorant, tenint en compte quins són els nostres punts febles encara per convertir-los en favorables.

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: