VILASECA vs AM

CB VILASECA 44 – 52 MANYANET REUS

Primer partit del any, on obtenim una victòria complicada en una pista de parquet on no estem acostumats a jugar.

Comencem el partit bastant bé en les dues primeres parts amb un bon encert en el tir i una bona circulació de pilota que ens permet anar per davant de les dues primeres parts.

En les següents baixem la intensitat defensiva cosa que fa que el equip rival ens atrapi una miqueta en el marcador, encara que no es posi per davant, tenim poc encert ja que tampoc tirem tirs fàcils, a part un bastant mal balanç defensiu que permet correr al equip rival.

Després de la mitja part sortim bastant bé encara que el equip local aconsegueix seguir-nos el ritme i el partit es torna molt ajustat, en la sisena part aconseguim algo de avantatge però tampoc molta, cosa que fa que una mala setena part amb un bon encert del equip local fa que anem a la última part empatats.

A la vuitena i última part, apretem molt bé en defensa cosa i aconseguim mals tirs per part del equip rival, cosa que ens permet correr i agafar una avantatge final i definitiu de 7 punts com indica el resultat.

Partit ben treballat en general del equip on som bastant irregulars però aconseguim un bon resultat. A seguir treballant!!!

5-6-7 MANYANET

Amb el patrocini de: