LA SENIA vs SMB

AE STOCK PLUS LA SENIA 54 – 57 MANYANET REUS B

Primer partit de l’any amb victòria per als nostres nois del sènior masculí territorial. Després de l’aturada de les vacances i de diferents canvis dins de l’equip, dissabte vam anar a competir amb la millor cara que podíem donar. M’agradaria destacar que en tot el partit no hi va haver cap moment en el que baixéssim els braços (malgrat que marxàvem del marcador i els ebrencs ens remuntaven). Vam defensar molt durs i conscients del que es permetia i no dins del partit. Ens vam saber moure amb facilitat per dins del camp de joc, però no vam estar gaire encertats des de la línia de 3 punts, tot i que ganes no ens va faltar …

Simplement, molt content de poder començar l’any amb una victòria, però sobretot, content de que els jugadors hagin donat un molt bon exemple, ja que davant les adversitats i ser pocs entrenant i en partit ho vam, fer molt bé!

Ara a seguir, ja que ens venen una miquetona de corbes…

5, 6, 7 MANYANET

Amb el patrocini de: