PIM al torneig del CB Valls

TORNEIG DE REIS

1r partit. PIM – Claret de Valls

Partit en el que sortim molt adormits tant com en atac com en defensa, ens trenquen ràpid, fem pèrdues, no parlem l’últim jugador, no saltem a la ajuda… Però en l’últim quart han demostrat la seva capacitat per fer les coses esmentades abans. Passem de fer en 3 quarts 5 punts, a fer en un quart 15 punts perquè ens activem.

Aquest mal començament ens porta a no cometre els mateixos errors que hem comès en el primer partit.

2n partit. PIM – Samà Vilanova

Partit on els nostres PIM del primer partit no són gens comparats amb els del moment, surten a per totes, a lluitar cada pilota que està morta, a lluitar en defensa, en fer-nos grans contra cistella, a parlar l’últim i l’ajuda i sobretot a animar-se els uns als altres, cosa que ens ha fet guanyar i classificar-nos per la lluita de la segona posició.

3r partit. PIM – Montblanc

Últim partit del torneig que definiria la nostra posició en la classificatòria, partit en el qual han hagut molts alt i baixos, hem sortit amb totes les ganes, amb les mateixes ganes que hem tingut contra Samà Vilanova, però Montblanc no ho ha ficat fàcil. La nostra persistència ha aconseguit que remuntem el partit de perdre de 15 a arribar a guanyar de 2, una llàstima que als últims 20 segons ens han ficat la cistella que ens faria perdre d’un punt i ens trauria la segona posició.