MORA D’EBRE vs SMB

CB MÓRA D’EBRE 74 – 64 MANYANET REUS B

El resultat obtingut a casa de Móra d’Ebre és un resultat que ens és satisfactori ja que anàvem amb baixes importants a l’equip i reforçat per dos júniors que van poder venir a donar-nos un cop de mà, i que van cumplir com el que més.

Móra és un equip difícil d’aturar, sobretot pels dos jugadors més grans físicament que tenen, ja que ens van ser molt difícil d’aturar i, això que hi vam treballar de valent. A la mitja part vam aconseguir arribar al marcador amb un 35-35. Va ser la 2a part del partit, la que en principi ens havia d’afavorir i ens va perjudicar. L’àrbitratge, no acostumo a dir res, i en aquest cas sí perquè m’agradaria comentar que hi va tenir una mica de protagonisme, cosa que des d’aquesta casa defensem que el protagonisme l’han de tenir els jugadors i les seves decisions.

Ara ens ve el Nadal, que ens ajudarà a recuperar gent i també a enfortir-nos, a la vegada, que també ens servirà per acabar-nos de situar en aquesta competició.

Desitjar-vos un bon Nadal i un 2023 ple d’èxits i de molta salut!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: