CARME vs SMA

EL CARME BÀSQUET 63 – 68 MANYANET REUS A

Partit marcat per 3 baixes i a la vegada un moment baix de l’equip, un inici molt fluix en defensa dona lloc a començar 16-7, pero un temps mort i un canvi d’actitud i algun moviment en la rotació dona pas a una petita reacció i que l’equip acabi el quart 16-18 a favor.

Al segon quart les sensacions segueixen sent dolentes i ni en atac ni em defensa l’equip troba la comoditat per oferir una bona imatge i el intercanvi de cistelles dona lloc a que cap dels 2 es faci amb el control del joc. Al descans 35 a 37 a favor.

A la sortida de vestuaris l’equip necessitava deixar de jugar amb foc i va imprimir 1 marxa mes i va començar a jugar una mica trobant les avantatges i dominant el rebot per poder correr, l’equip va arribar a guanyar de 12 punts tot i que al final del quart el resultat era 46 a 56 per nosaltres.

A l’últim acte l’equip es va relaxar i va tornar a oferir la pitjor versió no movent la pilota i sobretot permeten al rival correr amb molta facilitat i cometre errors constantment, al min 35 el resultat seguía sent de 10 punts amunt, pero un parcial del rival, va ficar al Carme a 3 punts, i entrar als últims 2 minuts amb una diferència de només un triple, un triple nostre i 4 tirs lliures seguits fallats del rival, sumat a una bona defensa en les 2 últimes accions del rival, donaven una avantatge nostra de 4 punts i ens permetien tenir 2 tirs lliures per ampliar l’avantatge al final. Al final 63 a 68 i una lectura clara, o millorem i tornem a treballar en el dia a dia o el resultat del cap de setmana serà de patiment absolut. Podem ser millor equip, i hem d’entendre que el nom pel que juguem “EQUIP” es mes important que el nom propi.

5, 6, 7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: