SMA vs CLARET

MANYANET REUS A 45 – 71 AE CLARET VALLS

Partit sense gaire història el jugat el matí del diumenge al nostre pavelló. 

Un inici igualat amb intercanvi de cistelles als 3 primers minuts, on sabíem que el rival es faria fort amb la circulació de pilota exterior i castigant amb el referent interior que tenien, l’equip no carburava de cap manera i va encaixar 29 punts al primer quart.

Al segon quart, una defensa zonal va cambiar la dinàmica defensiva i l’equip semblava que es feia fort darrera pero el problema el seguíem tenint en atac amb molt poca circulació de pilota, cap extra passada i molt poca mobilitat de l’equip sense pilota, que ens feia tenir molt poc encert, vam guanyar el quart pero la diferencia seguia sent bastant amplia, 17 punts.

A la sortida dels vestuaris, a l’equip no li quedava altre que baixar al fang i creure, ja que 3 dies abans a Montblanc ho havíem fet i l’actitud va ser molt bona, pero una sortida amb un 5-15 va tirar per terra totes les aspiracions i va fer que l’equip mes que desitjés retallar i seguir lluitant, desitjés el final, no trobàvem cap opció ni cap moment que ens fes enganxarnos al partit, tot i que ho intentàvem, no sortia ni buscàvem les millors opcions, la diferencia va anar creixent fins als 25. Al últim quart va haver moments de que la diferència podia fer mal, pero al final es va quedar en 26.

Partit per oblidar i sobretot per fer-nos entendre que l’equip s’ha relaxat en les últimes setmanes i que podem ser capaços del millor quan estem enxufats i del pitjor quan estem Out, seguirem!!

Amb el patrocini de: