PB1rBLAU vs PUIGCERVER 1RB

Els prebenjamins de 1r blaus vam jugar dissabte a les 12 del migdia al pati de l’escola, on el solet que ens tocava, no sé si ens va anar gaire bé jeje. La veritat és que Puigcerver, tot i ser pocs, van sortit a per totes i a nosaltres ens va costar una miqueta més.

Ens va costar moltíssim posar una cistella, i és que per molt que tiréssim, crec que algú movia la cistella o alguna cosa perquè no hi havia manera de que la pilota entrés jeje. Però, si del groc deia que van ser super lluitadors, els blaus, van fer el mateix i van lluitar moltes pilotes. I a més, van fer una cosa que em va agradar molt, i això és de “grans”: vam aconseguir prendre pilotes al rival mentre aquest botava i nosaltres continuàvem botant una vegada li havíem pres.

Es noten els avenços de la feina que anem fent cada dia i això és un goig. Seguim treballant!!

5, 6, 7 MANYANET

Amb el patrocini de: