ALCOVER vs SMB

CB ALCOVER 67 – 53 MANYANET REUS B

Derrota dels nostres nois a la pista complicada d’Alcover. Sabíem que seria un partit difícil i ja hi vam anar preparats, però no va ser suficient.

Ens van enfrontar a un equip de veterans molt àgils i amb molta dinàmica activa, i nosaltres no vam saber trobar del tot el nostre joc. Vam poder aplicar diferents alternatives en defensa que ens van permetre aturar l’atac ràpid i fort dels locals. En canvi, en atac no vam estar encertats, ni a cistella ni tampoc en jugar. Els moments que vam arribar a córrer van ser escassos i això, tampoc ens va poder permetre poder dividir i intriduïr-nos dins de la defensa dels locals, els quals feien una defensa molt tancada i difícil de penetrar. Del tir exterior vam poder viure un petit moment però no vam saber aprofitar-ho del tot.

Tenim ara dues setmanes d’aturada i molta feina a fer. Tornem el 17 de desembre per jugar l’últim partit de la 1a volta, a casa del Móra d’Ebre.

5, 6, 7 MANYANET

Amb el patrocini de: