JM vs JOVENTUT LES CORTS

MANYANET REUS 48 – 54 JOVENTUT LES CORTS

Partit on vam demostrar que hem de anar a competir cada minut i que no ens hem de posar mai al ritme i nivell del altre si volem treballar. 

La primera part va estar molt igualada, tots dos equips vam jugar un joc molt ben marcat per les accions ofensives i trobant espais fàcils. La defensa en cada un dels dos quarts va demostrar ser molt bona i dificultant molt les accions, ells molt tancats en el interior on no ens permetien entradas a cistelles fàcils i nosaltres fent un bon treball de ajudes i marcant els seus jugadors importants. Mitja part 23-24.

Nosaltres sabíem i vam marcar que si no sortirem amb un nivell mes de intensitat i un ritme mes alt que ells ens dificultaria molt la situació per anar endavant, sortim amb unes defenses molt dolentes en el 1c1 que al intentar alternar amb zona ens permetia dificultar el atac rival pero nosaltres no ho aprofitàvem per sortir endavant. Males decisions, pilotes perdudes, entrades 1c2 o 1c3, no movíem la pilota per fer la inversió, etc. 

Lluitàvem per estar allà tot el rato pero sense donar la sensació que pódium anar a mes. Hem de treballar molt mes aqueta aspectes als entrenaments ja que son la visió de que sortirà al partit. Al final vam estar lluitant per treure bons llançaments exteriors pero no van ser efectius. La actitud es cosa de tots els jugadors que estan dins i fora de pista sempre. Seguirem treballant 5 6 i 7 Manyanet!!

Amb el suport de: