REUS DEPORTIU vs IF

REUS DEPORTIU 54 – 28 MANYANET REUS

Aquest cap de setmana les nostres infantils van disputar el primer partit de la segona volta d’aquesta primera fase. 

Ens va tocar tornar-nos a enfrontar contra l’equip que ens havia posat les coses més complicades i sabíem de bon grat que no seria un partit gens fàcil, en el qual havíem de treballar i estar connectades des del minut 1 de partit. De fet, així va ser, ja només en l’escalfament es va veure que estàvem concentrades i pendents únicament del que tocava fer, jugar. 

La primera part del partit vam plantar cara i no els hi vam posar les coses fàcils al nostre rival. Vam ser dures i sòlides en defensa, valentes i organitzades en atac. Teníem la pausa que demanem a l’hora de sortir quan trèiem de fons, llegint quina passada era la millor per fer i poder així passar camp. 

El fet d’estar més organitzades en atac i moure’ns respectant els espais va fer que trobéssim bones opcions de cara a cistella, aconseguint arribar a la mitja part del partit amb una diferència de cinc punts a favor del nostre rival, un equip que en el primer partit ens va tancar marcador en la segona meitat del partit. 

La segona part vam continuar treballant i posant les mateixes ganes, però una mala sortida en el cinquè període i la falta de forces més el cansament a partir del setè període va fer que la distància en el marcador anés augmentant.

Ens toca seguir treballant per aguantar el ritme i el treball des del minut u de partit fins al minut quaranta.

Estem molt contentes de l’actitud i les ganes que es van veure en les noies i desitgem que d’aquí en endavant aguantem aquest nivell per anar cada vegada a més i a cada partit es mantingui aquesta dinàmica. 

5, 6, 7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: