JM vs MARTINENC

MANYANET REUS 75 – 55 CB MARTINENC

Seguim lluitant per poder estar a la part alta de la classificació, els nois en la primera part vam demostrar una lluita costant en el 1c1 i en atac una part mes conjunta que ens va permetre obrir una petita avantatge pero sense poder treure millor resultat. 

A la segona part vam sortir amb moltes ganes i amb una defensa en zona en alguns minuts va provocar que el rival no sabés com atacar o almenys no sentir-se còmode i nosaltres ho vam aprofitar amb un avantatge en els nostres interiors per poder fer més mal, la sortida de pressió que ens feien i les poques pilotes que perdíem feien que tinguéssim un bon control de partit fins al final dels minuts.  

Seguim treballant aquesta semana per poder encarar un nou partit difícil que ens ve, 5,6, 7 Manyanet!!

Amb el patrocini de: