JF vs VALLS

MANYANET REUS 60 – 57 CB VALLS

El passat dissabte el Junior Femení va jugar el partit contra el CB Valls, un partit ajustat tota la estona, marcat per la gran intensitat de les jugadores del Valls desde el primer minut, i una desconnexió total per part nostre.

Ens costa molt aconseguir posar la pilota dins l’aro, ens costa defensar i que no ens trenquin fàcil sense fer falta, i sobretot, ens perjudiquen molt les pèrdues de pilota constants que el Valls aprofita.

Però per sort, a la mitja part, sembla que se n’adonem que hem de treballar, hem de baixar el cul i defensar, que hem d’assegurar els passes i estar concentrades, anar per feina, i si això li sumem el esforç constant, el fet de no baixar els braços en cap moment, tot i que tinguem el marcador per sota, fan que l’equip canviï la dinàmica, i ens posem a jugar al nostre ritme i al nostre joc. 

Al final el júnior s’endú el partit a la prorroga, patint i lluitant-lo fins l’últim segon,  així doncs, podríem dir que el júnior femení acaba la primera volta invicte! 

D’aquest partit en treiem una “moraleja” i és que: sense treball no ens emportem recompensa: la de disfrutar jugant el partit. 

Seguim treballant per seguir millorant!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: