SALLE TGN vs JF

EL Júnior femení segueix en la ratxa de victòries, el passat dissabte va anar a jugar al camp de la Salle Tarragona on es va emportar el seu sisè partit a la butxaca.

Va ser un partit on les noies del Júnior van començar una mica adormides, i poc concentrades, perdien moltes pilotes, costava molt passar la pista, inclús posar alguna que altre cistella. Sí que és cert que jugaven en una pista complicada, que rellisca, que ressona i això les va descol·locar i provocar que no juguessin al seu joc de sempre, ni al seu ritme.

A partir de la segona part, ja es van posar les piles i ja van estar pel partit, es va notar sobretot en que les del Manyanet van imposar el seu ritme i la seva manera de jugar, van deixar de perdre pilotes i van “baixar el cul en defens

L’equip tècnic, estem contentes, no pel resultat del marcador, sinó perquè van fer un canvi d’actitud i van treballar com elles saben. 

També per la evolució i per tota la feina que porten fent durant la temporada.

Seguim!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: