AM vs PUIGCERVER

MANYANET REUS 49-91 Escola Puigcerver

Partit contra l’equip que va líder, i no ha perdut cap partit. Vam començar fent una primera part bastant bona, on aconseguim ficar 10 punts, però a nosaltres també ens en fiquen 10. A partir d’aquí, nosaltres comencem a no baixar al balanç defensiu permetent molts punts fàcils al contraatac, cosa que ens dóna una gran desavantatge en el marcador. 

Després de la mitja part, intentem pujar les línies en defensa, això fa que físicament no aguantem tant, i la diferència segueixi augmentant a favor del equip rival. A la última part aconseguim jugar a la par d’ells, però encara així empatem la part a 12. En resum, va ser un partit on la nostra defensa va ser poc intensa i va estar poc activa i atenta en el balanç defensiu, cosa que permet al equip rival anotar molts punts amb facilitat. 

S’ha de seguir treballant per a millorar tots els problemes que hi van haver durant el partit per seguir cap amunt.

5-6-7-MANYANET!!!!!! 

Amb el patrocini de: