2a fase del júnior femení

El nostre júnior femení ja ha acabat la temporada com a tercer classificat de la lliga territorial de nivell A.

Vam acabar la primera fase com a primeres classificades, però en aquesta segona no hem tingut tanta sort, hem estat al peu del canó tota la fase, i cal afegir que tot i acabar en 3r lloc, la lliga ha sigut força ajustada. 

Hi han hagut partits de tota mena, alguns ajustats, d’altres no tants, però sempre hem estat al peu del canó, treballant per aconseguir els nostres objectius: treball constant i disfrutar d’aquest esport que tant ens agrada. 

Acabem la temporada amb dues derrotes seguides, però aquest fet no demostra la feinada que ha fet el nostre júnior femení durant tota la temporada, una temporada bastant atípica, amb baixes, lesions i com no, el nostre amic Covid, que ens treia dies de entreno.

Les entrenadores estem molt contentes del treball fet durant aquesta temporada, i també ho haurien de estar les “nenes” del júnior. 

Ara cal seguir entrenant, per desconnectar i per seguir en el llarg camí del bàsquet, que encara els hi queda molt recorregut!

Som-hi pejotilles!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el suport de: